Om Fanø Fiberfestival

Hvad er Fanø Fiberfestival?

Fanø Fiberfestival er en strikke- og uldfestival, der fra 2024 holder til i Fanøhallen i Nordby.
Det er en festival hvor alle der producerer og/eller forhandler strik, garner, uld, designs og alt der relaterer sig hertil, kan komme og fremvise og sælge deres skønne produkter til de tusindsvis af besøgende, der hvert år besøger Fanø under strikkefestivallen.

Hvis noget virker underligt bekendt, er det måske fordi der lugter lidt af noget der allerede eksisterer.
Bag Fanø Fiberfestival står nemlig Ida og Jakob, der også står bag Fiberfolk Uldfestivallerne. Men denne gang er vi ikke alene, da vi her er en del af noget større – nemlig Fanø Strikkefestival; Fanø Strik.

Hvad er Fanø Strik?

Da Wooldays stoppede på Fanø, blev Sønder Ho og Nordby enige om at de igen skulle forene deres kræfter for at skabe en fantastisk strikkeoplevelse, på tværs af hele Fanø.
I uge 37 er hele øen er derfor med til at trylle alverdens aktiviteter frem for de besøgende der valfarter hertil. Det overordnede tema er selvfølgelig strik, men her er også rig mulighed for at stifte bekendtskab med Fanøs unikke kultur, storslående natur og kulinariske specialiteter.

I den forbindelse rakte den tværgående styregruppe ud til Fiberfolk for at spørge om vi kunne være interesseret i at afholde et Fiberfolk Fanø og herved stå for “messe delen”. Det ville vi MEGET gerne, men hvis vi skulle holde et Fiberfolk ville vi risikere at skuffe mange af dem der i mange år har haft stand på Wooldays. Derfor besluttede vi at lave et nyt koncept, hvor det ikke kun er small makers der kan sælge, men hvor alle er velkomne. Det blev til Fanø Fiberfestival.

Vi tilstræber at gøre brug af de mange gode erfaringer vi har gjort os med Fiberfolk gennem årene og håber på at alle i skønne strikke/uld/garn entutiaster vil tage lige så godt imod dette, som i har gjort med Fiberfolk. Vi elsker feedback, så forslag, ideer, ris og ros tager vi imod med kyshånd.

Vi glæder os usandsynligt meget til at møde jer på Fanø Fiberfestival!

De bedste uldne hilsner

Ida & Jakob